lauantai 2. huhtikuuta 2016

KYV-kuvio




 Esityksemme/ Tuotos; kaikki lähtee muutoksesta



8 kommenttia:

  1. Sasiko tähän laitettua sen meidän kuvion, tuosta tuoksesta?
    Pasi sinä varmaan osaisit sen muodostaa parhaiten. Yritin itse tehdä, mutta siitä ei tullut mieleistäni, joten päätin hylätä sen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun piirrämme sillä minun jakamalla kuviotyökalulla, niin kaikki päivittyy sitten tänne sivulle. Rakensin siihen sellaisen yhteyden.

      Poista
  2. Tulossa siis vastauksia kuvioon toisaalta ilmeisesti. Hyvin systemaattisesti jäsennettyä. Hieno kysely teillä tuossa sivussa oikealla :)

    VastaaPoista
  3. Keskustelunne ei täällä ole ollut kovinkaan vilkasta - oletteko ehkä käyneet sitä myös muualla? Lisäsin yksittäisiä kommentteja kuhunkin teemaanne.

    VastaaPoista
  4. olemme keskustelleet oman ryhmämme whats up ryhmässä

    VastaaPoista
  5. Laitetaan porukalla sitten tiivistettynä yhteenveto paperille tiistaina paikan päällä tärkeimmistä esille tulleista ajatuksista 'Yhteiskunnalliset vaatimukset ammatillisen opettajan dialogiselle verkostoitumiselle' koko tuotoksesta.

    VastaaPoista
  6. Ammatillisen opettajan henkilökohtainen aktiivisuus ja innostus tuomaan esille uudistustarpeita ja esityksiä koulutuksen kehittämiseen. Kansallinen/kansainvälinen markkinointi.

    Ammatillisella opettajalla tulee olla oman alansa laaja-alaista osaamista.

    VastaaPoista
  7. Keräsimme blogiin yhdessä tietoa. Kudoimme synteesin hakemalla yhteisiä nimittäjiä eri osa-alueiden pohjalta ja tiivistämällä yleisen katsauksen ammatillisen opettajan toimenkuvaan, kehitykseen ja tulevaisuuden visioihin. Opintopiirissämme olimme yhdessä sitä mieltä, että näyttelykävelyn eri opintopiirien/ ryhmien esitykset olivat hyviä ja valaisevia mutta myös toteutukseltaan ja esitystavaltaan erilaisia. Erinomaista. Kuitenkin kaikista esityksistä löytyi samoja teemoja ja asioita hieman eritavalla esitettynä ja kuvattuna; asian pohdintaa laajempina ja yksityiskohtaisempina ryhmän jäsenten kokemusten ja persoonallisuuden pohjalta. Esitykset olivat hyvin toisiaan tukevia. Vuorovaikutteisesti toimittiin.

    VastaaPoista